Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

To Rustne Herrer

onsdag 4. oktober 2017, 19:30 - 22:30

Informasjon

Velkommen til en strålende aften med to rustne herrer som ønsker å røre, få deg til å le, gråte og klaske hendene sammen i ren begeistring - hvis helsa holder!

 Ole Paus og Jonas Fjeld er tilbake som To rustne herrer og feirer sitt 20-årsjubileum med nytt show. Mye har skjedd i løpet av 20 år. Blant annet har vi fått mobiltelefoner, Internett og strømming av musikk. Men det hindrer ikke to av Norges ubestridte musikalske storheter fra å tørke støv av gamle sanger og gitarer. Hver for seg har de bak seg eventyrlige karrierer og har sunget seg inn i den norske folkesjela. Og begge har de fått bekreftet sin posisjon som landets største låtskrivere gjennom nytolkningene i «Hver gang vi møtes» på TV2. 

Ole Paus (68) har medvirket på hele 42 plateutgivelser siden 1970, og ble i 2015 innlemmet i Rockheims Hall Of Fame. Jonas Fjeld (63) har siden 1972 lagt bak seg en betydningsfull diskografi både med Jonas Fjeld Band og som soloartist. 

Som To rustne herrer har duoen gitt ut «To rustne herrer» (1996), «Damebesøk» (1998) og «Tolv rustne strenger« (2003).

 

 

: 470

Sted

Ørland kultursenter
 

Nettside: http://

Kontakt


 

Nettside: http://

Legg til hendelsen i din kalender

Filter

Søk

Fant du det du lette etter?