Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Aktivitetsdag for seniorer

onsdag 13. juni 2018, 11:00 - 15:00

Informasjon

Onsdag 13. juni inviterer Komité for helse og velferd i Ørland kommune til aktivitetsdag for seniorer ved Rusasetvatnet.

Klikk for stort bildeIllustrasjonsfoto: Ørland sykehjem

- Det blir et bredt spekter av aktiviteter samt gratis mat og drikke, lover komitéleder Hilde Kristin Sandvik. 


Hun forteller at man gjennom arrangementet ønsker å fokusere på livsglede, samt gi alle som tar turen til Rusasetvatnet en mulighet til å bli bedre kjent med mange av de ulike tilbudene som finnes i Ørland kommune for seniorer og eldre.De som kommer med egen bil bes om å parkere på anviste plasser. For de som har behov for transport til og fra så stiller medlemmer i Ørland Rotary opp og tilbyr skyss med egne biler. Aktivitetsdagen starter kl. 11 og avsluttes kl. 15. Blant de som står på «menyen» i løpet av de fire timene underholdning av sangkoret «Gla´sang», foredrag om Rusaset-området av historiker Daniel Johansen og aktiviteter i regi av ungdomsskoleelever som har valgt faget «Innsats for andre».  Ørland Sanitetsforening vil by på kaker, og det ligger også an til at alle skal få slukket kaffetørsten. Ikke mindre enn 100 liter kaffe er bestilt fra Forsvaret!

Sted

Rusasetvatnet
 

Kontakt


 

Legg til hendelsen i din kalender

Filter

Søk

Fant du det du lette etter?