Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Borgen barnehage markerte at utbyggingen er ferdig

Klikk for stort bilde

Fire år etter at det ble vedtatt å bygge ut Borgen barnehage kunne ordfører Tom Myrvold tirsdag 16. oktober foreta snorklippinga som markerte at prosjektet er i mål.

Frydende forventingsfulle barneøyne ventet da ordføreren sammen med rådmann Arnfinn Brasø og oppvekstsjef Odd-Erik Røstad ble tatt i mot av barnehagestyrer Marita Steen ved ankomsten til den kommunale barnehagen.

Oppvekstkommune
 Anledningen var markeringen av at utbyggingsprosjektet ved barnehagen som ligger lunt og vakkert til ved boligområdet Ottersbo i Ørland kommune nå er fullført.
Ordfører Tom Myrvold henvendte seg til ungene da han i sin åpningstale la vekt på viktigheten av å være en god og solid oppvekstkommune.

"Ordførersmykket"
Etter snorklippingen sto ungene nærmest i kø for å se nærmere på «smykket» som ordfører Myrvold hadde tatt på seg. Noen av de unge hadde også både sett og hørt snakk om «ordfører-smykket» på forhånd. Det var derfor stor stas blant forsamlingen da ungene i tur og orden fikk prøve å ha ordførerkjedet rundt halsen.

For barn og ansatte
Etter utbyggingen, som er på rundt 550 kvadratmeter, har Borgen barnehage nå en samlet grunnflate på drøye 900 m2. Videre så er også både eksisterende og nye uteareal lagt godt til rette for leik og aktivitet for både de yngste og de litt eldre ungene i barnehagen. Det hører også med at de ansatte gjennom utbyggingen har fått en god og attraktiv arbeidsplass.

Fikk gave - kvitterte med lunsj!
På vegne av eieren, Ørland kommune, hadde ordføreren med seg en sjekk på 10.000 kroner til åpningen, med beskjed om at barnehagen kan kjøpe noe barna både ønsker seg og har nytte av. Forutsetningen er at de etterpå tegner det de har kjøpt og leverer tegningen til ordførerkontoret.
- Flott, syntes ungene som kvitterte med å invitere gjestene på en sunn og velsmakende lunsj av samme slaget som de har hver dag ved Borgen barnehage.

Fant du det du lette etter?