Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Fosen-kommunene lanserer digital tjenesteportal

RettpåSak samler søknader for innbyggere og næringsliv på ett sted.

Klikk for stort bilde

I tjenesteportalen RettpåSak kan du søke på tjenester, følge saken din, kontakte saksbehandler eller klage på vedtak. Det betyr at hele prosessen, fra søknad til saksbehandling og svar, nå foregår digitalt og med trygg innlogging.

Fosen-samarbeid

Fosen-kommunene Bjugn, Indre Fosen, Osen, Roan, Ørland og Åfjord har samarbeidet om portalen sammen med Fosen regionråd. Fylkeskommunen og Fylkesmannen i Trøndelag har vært involvert i prosjektet i form av både skjønnsmidler og rådgivningstjenester. Nasjonalt program for leverandørutvikling har bistått i anskaffelsen. 

Du kan gjøre portalen bedre!

Klikk for stort bilde

Det er først nå når innbyggerne våre skal ta i bruk portalen, at vi virkelig får teste hvor brukervennlig den er.  Rettpåsak vil framover være under løpende utvikling, slik at vi kan forbedre brukeropplevelsen. Vi vil gjerne ha din tilbakemelding på hvordan du opplever at det fungerer. Send en e-post til prosjekt@rettpasak.no – vi tar i mot alle innspill.

Ønsker du veiledning?

Ikke fortvil om du synes digitale tjenester er vanskelige å bruke. Ring kommunens sentralbord på telefon 72 51 40 00, og avtal tid med en som kan gi deg veiledning og hjelpe deg med å komme i gang. 

Fant du det du lette etter?