Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

- Jeg har alltid sett en Sinatra i Øystein!

Klikk for stort bildeSanglærer Ingunn Solem fikk et trivelig møte med eleven Øystein Herkedal Hegvik da IDOL-stjernen stakk innom Ørland Kultursenter.

Sanglærer Ingunn Solem ved Ørland Kulturskole sier hun har "vært en stabeis" for å få Øystein Herkedal Hegvik til å bruke stemmeprakten innen mange ulike sjangere.

Hjemme hos IDOL-kometens sanglærer er barna i familien minst like engasjert som mor Ingunn når det er klart for IDOL-sending fredagskveldene. I forrige runde av IDOL høstet talentet fra Ørland nok en gang ros fra fagjuryen etter sin framførelse klassikeren «My Way» som ble udødeliggjort av Frank Sinatra.

Klikk for stort bildeMarita Vasskog Grøtan (midten) er en av elevene hos Ingunn Solem ved Ørland kulturskole og fikk en hyggelig prat med Øystein Herkedal Hegvik da han denne uka var på en snarvisitt hjemme.

- Øystein er oppdaget av bransjefolkene
Da Øystein var en snartur heim til Ørland denne uka møtte han sanglærer Ingunn ved Ørland Kultursenter. Uansett hvordan IDOL ender for Øystein så er ikke sanglæreren i tvil om at ørlendingen nå er i starten av en ny fase.

- Deltagelsen i IDOL betyr at mange av de viktige og riktige folkene i bransjen allerede har oppdaget Øystein. Jeg håper han prøver litt forskjellige retninger, men jeg har alltid sett en Sinatra i Øystein, sier Ingunn Solem.

- Da ble jeg flau!
Sjøl er ungdommen som har blitt et kjent fjes fra Lindesnes til Nordkapp like jordnær som før høstens IDOL-sendinger startet. 
På snarvisitten heim denne uka var han også innom Fosen videregående skole i Botngård.
- Det var det første skolebesøket på to måneder, men kontaktlæreren min tilrettelegger alt, sier Øystein om den saken.

- Hvordan opplever du egentlig å ha blitt en kjendis når du er blant sambygdingene?
- Jeg var innom Rema en tur, da noen ba om å få autograf. Da ble jeg flau, da, svarer Fosens nye sangstjerne.

Fant du det du lette etter?