Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Tøffelavstand til Trondheim

Trondheim.jpg - Klikk for stort bilde Ørland har et godt kommunikasjonstilbud til Trondheim.  Dette gjør det enkelt å dra på møter og arrangement i Trondheim.  Likedan er det enkelt for besøkende fra bedrifter og det offentlige å komme seg til og fra Ørland. Man kan rusle ombord på båten og være i kunnskapshovedstaden rundt en time senere.  Siden det er hele 8 avganger hver vei ,er retur også lettvint.

Pendling fra Trondheim eller fra Ørland er lettvint og mange benytter seg av hurtigbåtsambandet.  Det er enkelt og komfortabelt å pendle med båt siden man kan jobbe, lese avisen eller rett og slett slappe av mens man reiser.

Mange jobber i Trondheim og bor i Ørland. Mange bor i Trondheim og jobber i Ørland.  Det å ha Trondheims næringsliv, NTNU, Sør-Trøndelag fylkeskommune og Trondheims handels- og tjenestetilbud i nærheten gjør at Ørland i praksis er en forstad til Trondheim.  Denne lettvinte nærheten mellom de to byene fører til et felles bo- og arbeidsområde med den fleksibiliteten det innebærer for bedrifter som etablerer seg i Ørland.  Det å skaffe arbeidskraft, kompetanse og andre nødvendigheter for å drive effektivt er uproblematisk når Trønderhovedstaden kun er ei time unna. 

Det at NTNU og annet kunnskapsmiljø er tett på i avstand betyr også at det er enklere å koble på denne kompetansen for lokale bedrifter. 

Kontakt

Arne Martin Solli
Næringssjef
E-post
Mobil 415 52 116
Fant du det du lette etter?