Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Innovasjon Norge

 Innovasjon Norge

Innovasjon Norge er eid av Nærings- og fiskeridepartementet og fylkeskommunene. Arbeidsfeltet er bredt og omfatter både rådgivning og finansiering, samt mye annet. På finansieringssiden kan de bidra både med ulike typer lån, garantier og tilskudd.

Finansiering – oversiktsside: http://www.innovasjonnorge.no/no/finansiering/ Innovasjon Norge forvalter flere ordninger og via denne oversiktssiden kan du finne de fleste.

De mest aktuelle ordningene de forvalter er kanskje disse:

Etablerertilskudd: http://www.innovasjonnorge.no/no/finansiering/etablerertilskudd/#.VLY75f5OXct Et tilbud til gründerbedrifter med vekstambisjoner og en forretningsidé som representerer noe vesentlig nytt i markedet. Tilskuddet skal bidra til gjennomføring av nødvendige tiltak i en tidlig oppstartsfase.

Generell bedrifts- og prosjektfinansiering: http://www.innovasjonnorge.no/no/finansiering/generell-bedrifts--og-prosjektfinansiering/#.VLY7_f5OXct Tilbyr lån, tilskudd og garantier til bedrifter i alle bransjer over hele landet, både til finansiering av lønnsomme prosjekter og videreutvikling av bedrifter. Tilskudd gis primært til små og mellomstore bedrifter, og det er størst mulighet for bedrifter i distriktene. Det kan også gis støtte til forprosjekt.

Fant du det du lette etter?