Landbrukets hus på Brekstad - Klikk for stort bilde

Landbrukskontoret holder til i Landbrukets hus i Yrjarsgate.

På landbrukskontoret finner du følgende personer:

Berit Langdahl Andresen, landbruksveileder, 38 % stilling. Arbeidsoppgaver: Sau-prosjekt, miljø¸ og friluftsliv, Rusaset m.m. Permisjon i april, mai og juni.

Edmar Bakøy, skogbrukssjef, 100 % stilling. Arbeidsoppgaver: Skog, utmark og viltoppgaver. Delingssaker som omhandler utmark.

Hanne  K.Høysæter, landbruksveileder 100 % stilling. Arbeidsoppgaver: Produksjonstilskudd og Regionalt Miljøprogram (RMP) og landbruksregisteret. Bekjempelse av brunskogsnegl.

Astrid B. Rømme, lansbruksrådgiver 100 % stilling. Arbeidsoppgaver: Sykeavløsning, oppdatering av gårdskart, Sau-prosjekt, avlingsskade m.m.

Tine Søfteland, spesialrådgiver landbruk, 100 % stilling. NB. Avspaserer ofte på mandagene. Arbeidsoppgaver: Bygdeutviklingsmidler, lånesøknader til Innovasjon Norge, spesielle miljømidler i landbruket (SMIL), , tidligpensjon m.m. Møtsekretæ¦r for Landbruksnemnda i Ørland/Bjugn.

Ingrid Gauslaa Hårstad, Leder

I tillegg er Ingar Lium innleid ved behov. Abeidsoppgaver: Grøfteplanlegging.

I tillegg til landbrukskontoret holder følgende til i Landbrukets hus: Norsk Landbruksrådgiving Sør -Trøndelag , TINE Rådgiving og medlem, Ørland/Bjugn avløserlag.

Sist endret 28.07.2016
Fant du det du lette etter?