Landbrukets hus på Brekstad - Klikk for stort bilde

Landbrukskontoret holder til i Landbrukets hus i Yrjarsgate.

På landbrukskontoret finner du følgende personer:

Berit Langdahl Andresen, landbruksveileder, 38 % stilling. Arbeidsoppgaver: Sau-prosjekt, miljø¸ og friluftsliv, Rusaset m.m. Permisjon i april, mai og juni.

Edmar Bakøy, skogbrukssjef, 100 % stilling. Arbeidsoppgaver: Skog, utmark og viltoppgaver. Delingssaker som omhandler utmark.

Hanne  K.Høysæter, landbruksveileder 100 % stilling. Arbeidsoppgaver: Produksjonstilskudd og Regionalt Miljøprogram (RMP) og landbruksregisteret. Bekjempelse av brunskogsnegl.

Astrid B. Rømme, lansbruksrådgiver 100 % stilling. Arbeidsoppgaver: Sykeavløsning, oppdatering av gårdskart, Sau-prosjekt, avlingsskade m.m.

Tine Søfteland, spesialrådgiver landbruk, 100 % stilling. NB. Avspaserer ofte på mandagene. Arbeidsoppgaver: Bygdeutviklingsmidler, lånesøknader til Innovasjon Norge, spesielle miljømidler i landbruket (SMIL), , tidligpensjon m.m. Møtsekretæ¦r for Landbruksnemnda i Ørland/Bjugn.

Ingrid Gauslaa Hårstad, Leder

I tillegg er Ingar Lium innleid ved behov. Abeidsoppgaver: Grøfteplanlegging.

I tillegg til landbrukskontoret holder følgende til i Landbrukets hus: Norsk Landbruksrådgiving Sør -Trøndelag , TINE Rådgiving og medlem, Ørland/Bjugn avløserlag.

Sist endret 28.07.2016

Ingrid Gauslaa Hårstad
Landbrukssjef
Astrid B. Rømme
Landbruksrådgiver
Edmar Bakøy
Skogbrukssjef
Tine Søfteland
Spesialrådgiver landbruk
Berit Langdahl Andresen
Landbruksveileder
Hanne K. Høysæter
Landbruksveileder
Fant du det du lette etter?