AtB har gitt klarsignal for bruk av ny hurtigbåtterminal

AtB hare gitt grønt lys for at den nye hurtigbåtterminalen i Brekstad havn kan tas i bruk. - Klikk for stort bildeAtB hare gitt grønt lys for at den nye hurtigbåtterminalen i Brekstad havn kan tas i bruk. Fra og med første hurtigbåtavgang onsdag 14. mars vil reisende med hurtigbåt til og fra Brekstad få benytte den nye båtterminalen.

Det er klart etter et AtB tirsdag 13. mars ga Ørland kommune klarsignal til å ta i bruk den nye og moderne båtterminalen.
Etter at terminalen ankom kystbyen  Brekstad er det utført arbeid med optimalisering av terminalen for at den skal være tilpasset de ulike båtene som brukes i hurtigbåttrafikken til og fra Brekstad. Et uhell, der den ene av ferjene i sambandet Brekstad – Valset kjørte på terminalens landfeste, førte også til behov for reparasjonsarbeid. Nå er altså alt dette utført på en måte som gjør at AtB gir grønt lys for at reisende skal få ta i bruk terminalen ved avreise og ankomst kystbyen.

Prosjektleder Roger Lund i Ørland kommune opplyser at man i den nærmeste tiden framover fortsatt vil foreta mindre endringer av fendere på terminalen for at de skal være maksimalt tilpasset hurtigbåtene.

Fant du det du lette etter?