Den gode samtalen i fokus

- Håper jeg blir invitert tilbake til Ørlandet, sier seminarleder og forfatter Rune Semundseth.

Rune Semundseth (t.v.) skapte engasjement da han holdt seminar for en gruppe ansatte i Ørland kommune. - Klikk for stort bildeRune Semundseth (t.v.) skapte engasjement da han holdt seminar for en gruppe ansatte i Ørland kommune.

Den gode medarbeidersamtalen var fokuset for seminaret Semundseth holdt for en gruppe ledere i Ørland kommune 23. og 24. oktober. Etter stemningen å dømme var både seminarholderen og deltakerne svært godt fornøyd med samlingen på rådhuset i Ørland kommune.

Rune Semundseth, for mange kjent som forfatter av boka «Medarbeidersamtalen 2.0», var tydelig på at han hadde satt pris på oppholdet før han satte kursen heimover.

Jordnære og usnobbete
- Deltakerne har vist imponerende holdninger, jeg håper at jeg leverte godt nok til at jeg blir invitert tilbake, sa en smilende Semundseth etter endt seminar.

- Uten unntak har alle deltakerne vist stor vilje og interesse for å lære. Gruppen har vist mye empati og mye kunnskap, forteller Semundseth. Jordnære og usnobbete er ord han bruker om ledergruppen han møtte i Ørland kommune.

Fant du det du lette etter?