Etablererkurs på Brekstad

etablererkurs - Klikk for stort bilde

Går du med lyst eller planer om å etablere egen virksomhet?

I mars arrangerer Innovasjon Norge og Proneo i samarbeid med Næringsalliansen Fosen og Fosen Innovasjon etablererkurs på Brekstad.

Dette er et lavterskelkurs der det ikke er krav om avklaringsmøte i forkant.

Kursdatoer er: 1., 8. 15, og 22. mars.
4 kurskvelder á 4 timer.

Hver kveld har et tema:

Første kurskveld - markedsavklaring.

Her skal vi bli litt bedre kjent med hva markedskunnskap er og hvordan vi innhenter tilstrekkelig med markedskunnskap i det markedet gründeren skal operere i.

Andre kurskveld - markedsstrategi og bærekraft.

Her skal vi ha fokus på hva vi legger til grunn når det gjelder prisstrategi, hvilke markedskanaler det er lurt å satse på. Vi skal også gjennom begrepet bærekraft, og hvorfor dette er viktig.

Tredje kurskveld - økonomi.

Fokuset være å gi deltakere et innblikk i og en forståelse av regnskap og likviditetsstyring

Siste kurskveld - forretningsmodellering.

Her skal vi lære med om forretningsmodellering. Hvordan skal vi skape mest mulig verdi overfor kundene våre.

All påmelding skjer gjennom http://proneo.no/etablererkurs/

Frist for påmelding til hvert kurs er 1 uke før kursoppstart.

Egenandel er kr. 1 000,-.

Fant du det du lette etter?