Lokaler til leie i Ørland Sparebank Arena

Lokaler i 2. etasje av Ørland Sparebank Arena til leie

Ørland Sparebank Arena (ØSA) er under bygging, og vil stå ferdig i juni 2018.

Ørland Sparebank Arena blir kommunens nye storstue for idrett, og lokaliseres ved blant annet barneskole, ungdomsskole, svømmehall, kunstgressbane og helsesenter. Det er gåavstand til hurtigbåtterminal og ferjeleie.

I det nye anlegget er det foruten 3 håndballbaner, squash-hall, klatrehall, m.m, også satt av areal for utleie. I forbindelse med utformingen av de avsatte arealene for utleie, ønsker vi å komme i kontakt med interesserte leietakere. Arealer for utleie er på til sammen ca 450 m2, og er forutsatt leid ut til virksomhet som kan bidra til å komplettere konseptet ØSA.

Interesserte henvender seg på epost til postmottak@orland.kommune.no innen 10. august 2017.

Mer info og svar på spørsmål rettes til kommunalsjef  Arnfinn Brasø på tlf 907 72 778.

Fant du det du lette etter?