Påmelding til markering av veterandagen 2017

Veterandagen (Forsvaret.no) - Klikk for stort bilde

Er du veteran? Eller kjenner du noen som er det? Ønsker du å delta i markeringen av Veterandagen?

Sør-Trøndelag og Nord-Trøndelag fylkeskommuner og Trondheim kommune ønsker sammen med fylkenes øvrige kommuner, Luftkrigsskolen og Luftforsvarets Musikkorps å hedre veteraner som har tjenestegjort i utlandet.

Vi har derfor gleden av å invitere veteraner fra Sør- og Nord-Trøndelag til en markering i Nidarosdomen

Mandag 8. mai kl. 16.00
Dørene åpnes kl.15.30

Etter seremonien i Nidarosdomen inviteres deltakerne til Erkebispegården for en enkel servering.

Hele det historiske anlegget er åpent under arrangementet, og det går an å besøke både Museet og Rustkammeret.
Det vil bli tildelt fylkesnål og kommunevåpen til veteraner som ikke ha mottatt en slik utmerkelse tidligere.
Antrekk: sivilt, eventuelt med hodeplagg, skjerf og/eller avdelingsmerke fra internasjonal operasjon.

Påmelding:

Bruk påmeldingsskjema til Veterandagen 8. mai 2017.
For spørsmål, ta kontakt med Turid Knudsen i Sør-Trøndelag fylkeskommune på telefon 958 46 073.

Påmeldingsfrist: 24. april.

Alle som melder seg (inkludert familie/ledsager) vil få tilsendt adgangskort. Dette må tas med til markeringen.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen!

Fant du det du lette etter?