Populær aktivitetsdag ved Rusasetvatnet

sl aktivitetsdag rusasetDSC_4618 - Klikk for stort bilde

Det ble god stemning, sommersol og stort oppmøte da komité for helse og velferd onsdag 13. juni inviterte til aktivitetsdag ved Rusasetvatnet.

- Dette bør bli en årlig tradisjon, mente flere av dem som fant veien til aktivitetsdagen. Taler, sang, musikk, quiz, ansiktsmaling, kaffe og saft, kaker og grillmat var noe av det som sto på den rikholdige menyen for den første aktivitetsdagen av dette slaget ved Rusasetvatnet.

I alle aldre
Selv om det i utgangspunktet var en aktivitetsdag for seniorer, så var skoleeelver fra både barne- og ungdomstrinnet i Ørland kommune virkelig med på å sette farge på dagen. I tillegg stilte flere frivillige lag og organisasjoner opp og bidro i stor grad til at arrangementet ble en suksess.

Fant du det du lette etter?