Samdrift av barnehager i fellesferien

Futura barnehage (bildet) holder åpent for barn fra både Futura og Borgen barnehage i fellesferien.
I uke 28, 29 og 30 samles barn fra både Borgen barnehage og Futura barnehage på Futura barnehage.

I henhold til politiske vedtak holder Ørland kommune barnehagetilbudet åpent hele sommeren. I fellesferien, når behovet er på det laveste nivået, samordnes driften av de to kommmunale barnehagene i Ørland.

Rent praktisk skjer dette ved at barn fra de to kommunale barnehagene som skal i barnehagen i fellesferien samles på Futura, med ansatte fra begge barnehagene tilstede i de tre ukene dette gjelder.
Første dag med samordnet drift blir mandag 9. juli, mens siste dag alle samles på Futura barnehage blir fredag 27. juli.

Fra og med mandag 30. juli holder igjen både Borgen og Futura åpent.

Fant du det du lette etter?