Valgkort

Har du ikke fått ditt valgkort i posten? Du kan stemme allikevel!

Valgdirektotatet har nylig sendt ut valgkort til alle velgere foran høstens stortings- og sametingsvalg.

Valgkortene er basert på adresser i Folkeregisteret og dersom adressene ikke stemmer eller er mangelfulle, blir valgkortene sendt i retur til velgers bostedskommune.

Ørland kommune har nå fått mange valgkort i retur. Har du ikke mottatt ditt, kan du hente det i Infotorget på rådhuset. Men.... du trenger IKKE valgkortet for å få stemme. Det eneste man trenger er gyldig legitimasjon med bilde.

Valgdagen for Stortingsvalget er mandag 11. september. Du kan også forhåndsstemme helt fram til fredag 8. september.

Fant du det du lette etter?