- Vil du hjelpe oss med å gjøre et godt flytilbud enda bedre?

Klikk for stort bildeNæringssjef Arne Martin Solli (f.v.), Magnus Ivarsson og Heine Richardsen fra Air Leap og lufthavnsjef Tor Sakariassen.

Tirsdag 26. mars inviterer Ørland kommune sammen med Air Leap til dialogmøte om flyruta mellom Fosen og Oslo!

Fosen-flyet, Ørlands-flyet, «tim-te-by’n»-flyet, «tøffelavstand til tigerstaden»-flyet, hva man enn kaller det så er det "vårres flyrute".

Air Leap står for et godt og rimelig flytilbud for oss som bor på Fosen. Det er også en sluse for lettvint å få besøk av forretningsforbindelser, turister, slekt og venner. Vi ønsker å bidra til at "flyruta vårres" går bra så tilbudet ikke bare fortsetter å være bra, men blir enda bedre enn i dag. Flere passasjerer betyr i tillegg til at vi ivaretar et stabilt flytilbud, at det blir mulighet for flere avganger og ankomster. Det er bra for flyselskapet og det er bra for oss reisende.

I samarbeid med Air Leap inviterer vi til et dialogmøte for å få innspill til hvordan tjenesten kan bli enda bedre. Vi inviterer næringslivet i Fosen. Vi inviterer representanter for næringsforumene. Vi inviterer ledelsen i Fosen-kommunene, Hitra, Frøya, Agdenes, og Orkanger kommune. Trøndelag Reiseliv og Visit Trondheim inviteres også. I tillegg inviterer vi Fosen Regionråd. Alle andre er også hjertelig velkommen til å delta. Spre gjerne denne invitasjonen med alle som kan tenkes å være interessert.

Når: Tirsdag 26. mars klokken 14:30

Sted: Ørland Rådhus, møterom Yrjar

Servering: Kaffe og kaker

Vi ønsker en dialog rundt:

·         Rutetider

·         Punktlighet

·         Sommerrute

·         Firmaavtaler

·         Kommuneavtaler

·         Markedsføring

·         Direktefly til Stockholm?

Weekend i Stockholm

Tilbud til turister fra Sverige

·         Charterfly/Special events mulighet.  Eksempler:

Dagstur til LEGOLAND

Fotballturer til Storbritannia

Direktefly forretningsreiser i inn- og utland

·         Lufthavn

Nettside

Tjenester/Tilbud

Vil du delta? Send i så fall en e-post med navn og kontaktinformasjon til ams@orland.kommune.no slik at vi har litt oversikt over hvor mange som kommer. Dette av hensyn til servering!

Fant du det du lette etter?