Ørland kommune har og vil få behov for mange nye medarbeidere.

Enten du har en mastergrad eller er på utkikk etter din første sommerjobb, så er det mange muligheter i Ørland. Her kan du finne en oversikt over alle ledige stillinger.

Som en av de største arbeidsgiverne er det et stort antall stillinger som lyses ut årlig. Over 80 % av stillingene i kommunen finner du innen oppvekst (skole og barnehage) og helse- og velferd (sykehjem, hjemmetjeneste, familietjeneste, legekontor, oppfølgingstjeneste, m.m.).

Alle faste stillinger og lengre vikariat lyses ut eksternt såfremt det ikke er ansatte med fortrinn etter arbeidsmiljøloven. Alle utlyste stillinger legges ut på hjemmesidene med eget elektronisk søknadsskjema. I tillegg til dette lyser vi ofte ut i andre annonseorgan. Både papirutgaver og nettutgaver, primært i annonseorgan som dekker Midt Norge.

I tillegg til dette har vi et stort behov for tilkallingshjelp i oppvekst og i helsesektoren. Nærmere informasjon om hvordan du kan melde din interesse som tilkallingsvikar ved å søke på elektronisk søknadsskjema, finner du nedenfor. Tas det inn vikarer i kortere vikariater i andre sektorer, henvender vi oss til NAV for å få oversikt over ledige med ønsket kompetanse.

Velkommen som søker på ledige stillinger i Ørland kommune!

Sist endret 27.01.2016
Ledige stillinger i Ørland kommune
Publisert 24.04.2017

søknadsfrist 1. juli 2017

Publisert 19.06.2017

Søknadsfrist: 2. juli

Publisert 19.06.2017

Søknadsfrist: 2. juli

Publisert 26.06.2017

Søknadsfrist 2. august 2017

Publisert 27.06.2017

Søknadsfrist 30. juli.

Publisert 27.06.2017

Søknadsfrist 30. juli.

Fant du det du lette etter?