Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Velkommen til Ørland kommunes digitale tjenesteportal

 

Her kan du søke om kommunale tjenester, følge saken din, kontakte saksbehandler, ettersende dokumenter og klage på vedtak.

Ta kontakt på chat eller send en epost til postmottak@orland.kommune.no om du trenger bistand eller har spørsmål knyttet til skjema og søknader.

Ørland kommune
Rådhusgata 6
7130 BREKSTAD

Søk på ledig stilling

Søk på ledig stilling i Ørland kommune

Som en av de største arbeidsgiverne i Ørland er det et stort antall stillinger som lyses ut årlig av Ørland kommune. Over 80 % av stillingene i kommunen finner du innen oppvekst (skole og barnehage) og helse- og velferd (sykehjem, hjemmetjeneste, familietjeneste, legekontor, oppfølgingstjeneste, m.m.).

Alle faste stillinger og lengre vikariat lyses ut eksternt såfremt det ikke er ansatte med fortrinn etter arbeidsmiljøloven. Alle utlyste stillinger legges ut på hjemmesidene med eget elektronisk søknadsskjema. I tillegg til dette lyser vi ofte ut i andre annonseorgan. Både papirutgaver og nettutgaver, primært i annonseorgan som dekker Midt Norge.

I tillegg til dette har vi et stort behov for tilkallingshjelp i oppvekst og i helsesektoren. Nærmere informasjon om hvordan du kan melde din interesse som tilkallingsvikar ved å søke på elektronisk søknadsskjema, finner du nedenfor. Tas det inn vikarer i kortere vikariater i andre sektorer, henvender vi oss til NAV for å få oversikt over ledige med ønsket kompetanse.

Velkommen som søker på ledige stillinger i Ørland kommune!

 

Fant du det du lette etter?
  • {{sprak.SprakNavn}} {{sprak.SprakNavn}}
{{sprakVariabler[s.stegnavn] }}
Krever innlogging: {{skjemainfo.SkjemaNavn}}
{{sprakVariabler["LoggInnEpost"]}}
*Feil brukernavn eller passord. Vennligst prøv igjen.
*Brukernavn kan ikke være tom
*Passord kan ikke være tom

{{sprakVariabler["GlemtPassordTekst"]}}

*Epostadressen er ikke registrert

Du vil straks motta en e-post med kode. Trykk på lenken i e-posten for å gå videre i prosessen

{{sprakVariabler["NullstillPassordTekst"]}}

Du vil snart motta en e-post med informasjon om aktivering av brukerkontoen din. Trykk på lenken i e-posten for å gå videre i prosessen

Kontoen din er nå aktivert, trykk på knappen under for å gå videre.

Aktiveringslenken du har trykket på er ikke lengre gyldig

  • {{sprak.SprakNavn}} {{sprak.SprakNavn}}