Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Ressursbasen

Ressursbasen er en arena for ungdom og unge voksne med ulike utfordringer, som trenger forebyggende tjenester og oppfølging. Her kan dere få bistand til å oppnå utdanning, aktivitet, sosial læring og inkludering.

Du kan få tilbud hos oss gjennom henvendelser fra for eksempel: Rustjenesten, psykisk helsearbeid, ungdomslos, NAV eller andrelinjetjenesten (BUP, Fosen-Teamet, institusjon).

Du kan også ta en tur innom for en uforpliktende prat.

Ressursbasen er organisert som et tiltak i Ressurstjenesten.

Om Ressurstjenesten:

- Rus, psykisk helsearbeid og forebygging – barn, unge og voksne

Ressurstjenesten har ansatte med et mangfold av kvalifikasjoner.

Tjenesten er lett tilgjengelig, og har lav terskel. Du betyr at du kan henvende deg direkte til oss, men henvisning fra for eksempel NAV, fastlege, skole eller andre er også mulig.

Vi kan være din samarbeidspartner, og sammen finne ut hva som skal til for at du skal få et best mulig liv, ut i fra dine mål og forutsetninger. Vi har tro på involvering av familie og nettverk i prosessen, og samarbeider gjerne med deg om det.

Vi er også tilgjengelig for pårørende som trenger råd og veiledning. Vi ivaretar selvsagt taushetsplikten der samtykke ikke er gitt.

Ressurstjenesten er organisert i Helse og Familie, og er lokalisert på 2 områder ved Ørland medisinske senter: i en tidligere sykehjemsavdeling i 1.et, inngang glassgangen ved Ørland sykehjem, og i et nyere bygg til venstre for legesenterets lokaler.

Til Ressurstjenesten hører også tiltaket Ressursbasen, samt kommunens ungdomsloser og kommunepsykolog.

Sigrun Klausen

Leder

992 46 407

 

Rune Aune

Ruskonsulent/ungdomslos

468 26 461

 

 

Fant du det du lette etter?