Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Sitter du på et ønske om å støtte byggingen av den nye storstua?

Varaordfører Finn Olav Odde og daglig leder Frank Robert Vik inviterer både næringsliv og private til å bli «sete-sponsorer» i Ørland Sparebank Arena. Her har de satt seg i området der det snart skal monteres rundt 600 seter inne i hallen. - Klikk for stort bildeVaraordfører Finn Olav Odde og daglig leder Frank Robert Vik inviterer både næringsliv og private til å bli «sete-sponsorer» i Ørland Sparebank Arena. Her har de satt seg i området der det snart skal monteres rundt 600 seter inne i hallen.

Ørland kommune tilbyr både private og bedrifter å være sponsorer for rundt 600 publikumsseter i Ørland Sparebank Arena.

- Her kan du få ditt navn eller din bedriftslogo på setene, sier varaordfører Finn Olav Odde og daglig leder Frank Robert Vik ved Ørland Sparebank Arena.

Næringslivet har allerede vist stor vilje til å støtte byggingen av den nye storstua, og bidratt med et tosifret antall millioner til prosjektet. En drøy måned før bygget skal stå ferdig så åpnes døra for at også private som ønsker det kan støtte opp om anlegget.

Odde og Vik forteller at man for den runde sum av 1000 kroner per sete få sette sitt navn eller firmalogo på det eller de setene man står som sponsor av i en periode på fem år framover.   
- Men det betyr ikke at man dermed har reservert disse setene til eget bruk når man er på arrangement i hallen, forklarer de to.

Privatpersoner som ønsker å være sponsor for ett eller flere seter kan skrive inn hvilket navn som skal stå på stolen / stolene og betale på Ørland Sparebank Arenas Vipps-konto som har nr. 515816.

Firma som ønsker faktura kan ta kontakt med daglig leder Frank Robert Vik, e-post: frank.robert.vik@orland.kommune.no.

klatrehall øsa

Når Ørland Sparebank Arena åpner dørene 1.august kan vi blant annet tilby en 12 meter høy klatrehall.

sl ØSA 6Ørland Sparebank Arena skal stå klar til bruk 1. august 2018.

Fant du det du lette etter?