Trygt hjem for en 50-lapp.

Gjeldende fra 1. september 2006 – oppdatert  mai 2016

Bjugn og Ørland kommuner har sammen med taxisentralene i begge kommunene og Sør-Trøndelag fylkeskommune startet opp et prosjekt som tilbyr ungdom transport hjem for en 50-lapp. Dette er et trafikksikkerhetsprosjekt for bl.a. å redusere antall trafikkulykker og har fokus på tilstelninger i helgene.

Bjugn Taxisentral 72 52 82 62

Ørland Taxisentral 72 52 48 10

Publisert av rikke maske. Sist endret 12.05.2016

Aldersgruppe:

Ordningen skal gjelde fra det året du fyller 15 år til det året du fyller 22 år.

Når kan jeg bruke dette?

Du kan bruke dette etter kl. 22.00 fredag kveld/natt til lørdag og etter kl. 22.00 lørdag kveld/natt til søndag. Hele året. Tilbudet gjelder også ved bevegelige helligdager som jul og påske osv.

Etter at festen eller kulturtilstelningen er slutt, vil du bli hentet med drosje og kjørt hjem slik du har bestilt.

Ved stor pågang hos drosjene, kan tidspunkt for hjemkjøring bli justert selv om du har avtalt et annet tidspunkt på forhånd. Dersom drosjen ikke møter opp til avtalt tid så ring drosjesentralen i kommunen du bor i. IKKE begynn å gå hjem!!

Det kan forekomme at drosjen ringer deg for å avtale tidligere transport hjem, når det er nødvendig i forhold til andre bestillinger.

Hvor kan jeg dra?

Transport hjem fra

• offentlige arrangement (konserter, revy, andre arrangement i offentlige bygg)
  • offentlig fest
  • privat fest som blir arrangert i offentlige lokaler
  • serveringssteder i Bjugn og Ørland

Du kan IKKE dra mellom private boliger eller til andre arrangement, du blir kun kjørt hjem.

Hva koster det?

Uansett hvor du bor i Bjugn eller Ørland koster det kr. 50 for deg. Det kan være flere i samme drosje og hver enkelt betaler kr. 50. Dersom drosjeturen koster mindre enn kr 50 delt på alle passasjerene betaler dere vanlig drosjetakst.

Slik bestiller du:

Ring til drosjesentralen i kommunen der du bor mellom kl. 18.00 og 21.00 fredag eller

lørdag (også ved bevegelige helligdager) for å bestille hjemkjøring. Du avtaler da tidspunkt for

henting, hvor du skal hentes og hvor du skal bringes. Ved bestilling oppgir du din alder,

navn og adresse, og hvor mange du eventuelt bestiller for. Oppgi navn, alder og adresse på alle du bestiller for.

Du/dere må møte opp til avtalt tid og sted. Ellers beregnes det som bomtur og du/dere må betale

hele turen selv ved at regning sendes til den/de som har bestilt.

Dersom du vil avbestille turen må du ringe drosjesentralen senest en time før avtalt tidspunkt for

henting.

Har du spørsmål kontakt:

Ørland kommune: Britt Brevik tlf. 72 51 40 46

Bjugn kommune: Rita E. Sundet tlf.72 51 95 33

Fant du det du lette etter?