Terapibad

Terapibadet ligger i kjelleren ved Ørland medisinske senter. Det er 3 x 5 meter og har en temperatur på ca. 34 grader.

Booking av terapibadet

For booking av faste grupper og personer med avtale gjennom fysioterapeut, ta kontakt med din fysioterapeut. For faste grupper og personer som har avtale med fysioterapeut vil betalingen forbli uendret.

Det er også mulighet for privat booking på ledige timer mandag til lørdag. Den bookingen skjer online via Ørland kultursenter sitt bookingsystem. Det må alltid være minst 2 voksne personer ved privat booking av terapibadet.

Book terapibadet - Ørland kultursenter

Babysvømming

Onsdager kl. 11.00 -12.30

Bookes også via Ørland kultursenter sitt bookingsystem. Maks 6 babyer (1 billett pr. baby m/voksen). Det må alltid være minst to voksne personer tilstede i terapibadet. Det anbefales at man avtaler med andre mødre/fedre om å dra sammen, slik at man er sikker på at det er nok voksne tilstede.

Viktig å få med seg

Gjør dere godt kjent med reglene som står i plakaten i terapibadet. Forlat terapibadet i samme tilstand som dere ønsker å finne det. Husk å tørke bassengkanten med de grønne klutene som ligger på kommoden.

Terapibadet er et flott tilbud for mange. Men blir ikke reglene overholdt kan konsekvensene bli at terapibadet blir stengt for publikum.

Priser

  • Kr 300,- pr leie (1,5t) for privatpersoner
  • Kr 75,- for pasienter som trener i faste grupper etter avtale med fysioterapeut.
  • Kr 75,- for babysvømming (baby + en voksen)