Finne på noe i helga?

I helga er det festpremiere på kino og julekorkafe på Bakarosen! Vi har også et par turtips på lur. 

Festpremiere på filmen Napoleon 

Ved Ørland kultursenter er det fredag 24. november premiere på Ridley Scotts storslagne film om Napoleon. Det blir fransk festpremiere hvor kultursenteret byr på makroner og stettglass.  Her oppfordres det til å ta på trekanthatten og kampuniformen. Arrangementet foregår i vrimleareal v/Blackbox og starter kl. 19.00. Filmen starter kl. 20.00 og det er vanlig billettpris.  

Utsnitt av Napoloen plakat. Mann med trekanthatt i uniform. - Klikk for stort bildeNapoleon

Bestill billetter til Napoleon her

Julekorkafe med Uthaug Songlag

På lørdag fra klokka 15.00 til 17.00 blir det førjulskos i Bakarosen med korsang av Uthaug Songlag. 

  • Gratis inngang med servering av kaffe og kaker. 
  • Åresalg med flotte premier 

 

Bilde av pepperkaker, grantrær og andre juleting med teksten "Julekorkafe, gratis inngang med kaffe og kaker, Åresalg og korsang, Velkommen!" - Klikk for stort bildeLaget av Uthaug Songlag


Se Facebook-arrangement for julekorkafe her

Turtips til gapahuker

Trollskogen ved Lerbern 

Ta en tur til Trollskogen ved Lerbern, en spennende liten skog med tjern og gapahuk. Perfekt for de aller minste og her er det lunt å oppholde seg hvis været står på. I Trollskogen kan du oppleve både ekorn, småfugler og frisbeegolfere. Kanskje dere skal prøve ut frisbeegolfbanene selv også? Husk å ta med frisbee og varme hansker. 

Bilde av gapahuken i Trollskogen på Lerbern omgitt av  dyp skog. - Klikk for stort bildeGapahuken i Trollskogen på Lerbern


Info om Trollskogen ved Lerbern - Orland.no

Småttis'n i Vallersund

Ta en familietur til gapahuken Småttis'n.  Lun plassering med gode muligheter til grilling. Parker ved Vallersund oppvekstsenter og følg merket sti som går til Vallersund gård. Langs stien finner du gapahuken. Du kan også ta turen til Fredsengelen. Midtveis til Vallersund gård møter du en sti som tar av mot høyre. I enden av den lett kuperte stien finner du den. 

Gapahuken Småttis'n og grillpanne.  - Klikk for stort bildeGapahuken Småttis'n


Mer informasjon om Småttis'n og Fredsengelen - Orland.no

 

Ha ei super helg alle sammen!